Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som avslutning behöver vi en urlöjlig text.


Klockrent.

-Vad är en utopi och hur känns den?
-Är det inte prästen som ska berätta?
-Vi har inga präster med oss.
-O, fan är det så illa.
"De kan döda för att få nyckeln till hur de ska få
tillbaka sina liv, det är upplysningens tid, förstå
hon var tvungen att ingripa, hennes läge var låst"

(Tystnad)

-Men jag ville inte synas!
Förlåt de-biologiska som försökte uppfostra mig
jag blev tvungen att gå min egen väg, lita på mig.

(Torka dina tårar du inte längre kan fälla)

-För det är svårt att överleva.
-Ja, det är priset vi får betala.
-Allt annat borde vara gratis.
-Ha, ha, det är roligt att vinna!
-Vi får ta ett varv till, nu tror väl de
att det är till vi menar, med stort (T).
-Men herregud, var tog han vägen?

"Jag kan bara visa den väg jag själv går."

-Till friheten..

-Oj, han håller fortfarande på att spruta..
"Torka dina tårar du inte längre kan fälla"
-Ja, nu har han många bränder att släcka..

-Vilken film?..

-Bara för att du drog in honom i allt detta här så
borde han få dela, rättigheterna till verkligheten.
-Oj, nu skäms jag.
-Du har rätt den här texten är verkligen urdålig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-18 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP