Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte till för långa stunder av tystnad. Pausvila. Trots att de inblandade är som förälskade, i varandra. Lika plötsligt som överraskande och högst mesigt känsloladdat.


Något litet om kommunikation.




Och hur relationen tar sig ut?
Jo, den är 'lågintensiv'.

Telefonen?
Jo, den är till för korta och informativa meddelanden.

Något annat?
Hm... (Något funderande.)

Pausvila, en smula utdragen.
Om det är i södra delen av Spanien, siesta.

Kanske rynkade pannor över ett parti kvarn.

Om stunden tillbringas i ett landskap bestående av en smula sand, en del bris och en sådan där oväntad oas, omgiven av några palmer, litet buskage och några hägringar här och där, en dag strax efter zenit och dallrande hetta samt viss avsaknad av påhejande klack med loja kamrater, släktingar, kameler.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2017-08-18 12:57



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Klarsynt och observant text.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP