Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faster Mazarin - en fortsättning.


Mazarins agerande.


Faster Mazarin skrek - ge pojken en örfil. Endast 12 år,
lät jag mig väl smaka av skinkan - han äter endast sovel.
Var inte uppväxt med detta "gotta".

Nu som vuxen köpte jag en burk skinka och åt och åt,
ljudligt snaskande och talade till faster Mazarin, se och
hör mitt frosseri i din himmel.

Tror att faster blev irriterad, men kunde inte göra något
än mindre utdela örfilar.

Barndomen kommer ikapp i alla sammanhang.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 236 gånger
Publicerad 2017-08-18 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje