Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattligt samtal.


Gud och prästen.


Jag är befriad från ångest, depressioner och rädslor,
oro. Mår bra och har kontroll över livet - tror jag...
Prästen frågade; "- har du brutit mot budordet?"
- Du ska inte dräpa - soldaten bryter ständigt.
Be om förlåtelse är den yttersta av handling...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-18 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje