Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom till mig idag inombords och gjorde mig verkligt glad. https://www.youtube.com/watch?v=diw6lMBoy2s


Så länge skutan kan gå...


Så lite

med så stor verkan

då det är Gud som lägger in något i hjärtat...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-18 15:33



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fin är han å han kom till mig igår å ville att spisa han å det gjorde jag!
2017-08-25

  aol
Så bra så sant,
2017-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Sant...så bra...
2017-08-18

    ej medlem längre
Vackrare känslor finns inte.
2017-08-18

    ej medlem längre
Ja det var väl fint och uppiggande! En liten ljuspunkt i saknadens dagar!
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP