Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅH, MÄTTNAD LJUV

 

att vila i det tysta

hänryckt utav kärlekslek

 

kroppars pussel lagt

när händer bildar fläta

 

tankar lätta går på moln

glömmer vardagslarm

 

regnbågsfärgad bubbla

utestänger världen




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-08-18 17:31



Bookmark and Share


  aol
Så fint att läsa.
2017-09-19

  ULJO
Kärlek livets största gåva
2017-08-21

  Lehva VIP
Att kunna känna så. Och sedan ha förmågan att beskriva det. Magiskt.
2017-08-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt amouristisk
2017-08-20

  Rise Little One
Ljuvliga tankar om kärlek!
2017-08-19

    ej medlem längre
En mycket vacker text om det största..
2017-08-19

  Blomma-Stjärna VIP
så skön att läsa
väcker sköna minnen...


2017-08-19

    ej medlem längre
Romantiken fångad så som den är, tidlöst underbar.
2017-08-19

  Petter Wingren
Fina bilder i ett erotiskt koncentrat
2017-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...mycket vackert...
2017-08-18

    ej medlem längre
Kärlek och lust fångar du i levande, lekfulla bilder. Att få vila hänryckt i din dikt!
2017-08-18

    ej medlem längre
Mycket fint skaldat. <3 Jag gillade speciellt: "när händer bildar fläta".
2017-08-18

    ej medlem längre
Vackraste orden om kärleken.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP