Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det starkaste vapnet

Det gick upp för mig
Och jag skrek ned i kudden
Tusen rostiga nålar med gift
Stack rakt i mitt hjärta
Det var detta det talats om
Svek och om hur ont det tar

Jag hade flugit runt
Som en kärlekskrank
Men vinden från ditt kyliga andetag
Frös mina vingar till is
Och jag störtade till marken

Det var ju Du
Du som fick mig att tro
Tro på det som tillslut skulle bli min sinnedöd
Det var det största sveket av de alla

Kärlek är en nödvändig faktor i livet
Men låt dig inte luras
Var på din vakt
Älska dig själv, kanske bara




Fri vers av Sigridanna
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-18 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sigridanna
Sigridanna