Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Den Bråddjupa. En annan tid.




Hans bråddjupa universum
sträcker sig från
verkligheten
ini mina drömmar




Fri vers av J-M
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-18 22:01



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En hissnande känsla i detta brådjup.
Fint skaldat.
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M