Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

De åren som ej kommer
är förlorade för evigt.
Du har bara dig själv
i denna oändlighet att
se, tro och tvivla på.

Om du kunde vara här
sprättade mörkrets buk .
Kanske kunde jag
i min ensamhet
se, tro och tvivla på dig.




Fri vers (Fri form) av Maxim
Läst 168 gånger
Publicerad 2017-10-18 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxim

Senast publicerade
Omöjlig längtan...
Väntan
* Se alla