Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Augustimånsken


Haiku nr 6



Cyklar mot havet
en ljum kväll i augusti,
månen hann före.





Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 1063 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-18 22:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
Kompetent och genomtänkt!
2020-04-05

  Engel
Månen är svårslagen! :)
2017-08-29

  DavidM VIP
Riktigt bra. Tycker om denna.
2017-08-28

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Jag längtar redan till sommaren.
2017-08-26

  lodjuret/seglare VIP
Frihets känsla, över texten.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP