Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlopp i det hela.


Kall Komposition


Öppet Löfte
seglar emellan
grandiosa Serpentiner.

En brunbjörnhona
fejkar Extas...

Nåra jysta piller till
hade jag, väl, icke
haft nått emot !
Att inmundiga, t.o.m.,
HELLRE än Alaskahonungen!

Förkrympt fitta väger,
på sin tveeggade udd, - -
Allvärldens Orättvisor,
utstrålade från Fáns Ondska;-

Vet varifrån hatet kommer !

Orgasmer har kontrollerat
Naturens hela Fuskbygge.

I mig finns den ro - -
alla tävlar om !

Kvicka förmaningar från kulisserna.

Det randas, snart, en Morgon ....







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-18 23:55



Bookmark and Share


  ULJO
Suveränt skrivet vännen
2017-08-21

  Blomma-Stjärna VIP
tuff text - sårbar, stolt och
med ett trotsigt löfte; "Det randas,
snart, en Morgon..."

2017-08-19

    ej medlem längre
en bra text. jag tycker den harsting. modernistiskt komponerad.
2017-08-19

  H.C.B
grandiosa Serpentiner.
Kommer kort. Fin dikt detta!

En av många fler
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf