Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter täckelset falla

Jag känner mig naken

när du läser mina rader;

men det är också en skön känsla;

att få blotta sig och sitt inre

Det är samma känsla som hos en naturist

Allt är bara naturligt;

utan skamkänslor




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-19 05:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
skrev en dikt om detta, att skriva poesi är som att blotta sig, känslan finns ju där.
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP