Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defibrillator

 

 

 

 

bergochdalbana
skyhöga toppar
med vad som tycktes vara ändlösa fall
känslokaos

jag var den där hopplösa romantikern
som inte ville sluta tro på lyckliga slut
trots alla knivar i bröstet
men slutligen brast det

som ett punkterat däck
en pysande ballong
kvar fanns bara tomhet
stoft av ingenting

i denna tingest som älskade
gång efter gång
och bara önskade
att få bli älskad någon gång

sekunder blev månader
jag tänkte att snart är jag hel igen
månader blev år
och nu vet jag inte längre hur man lever utan ensamheten

men det händer ibland än idag
att jag drömmer om att se någon i ögonen
att jag förlorar mig själv i hennes magi
och känner pirret precis innan fritt fall

innerst inne någonstans
i en bortglömd vrå av min själ
är jag lika hopplöst hoppfull nu
som jag var då

kärleken
är defibrillatorn
som kan få mitt hjärta
att leva igen

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-08-19 05:09



Bookmark and Share


  wildrose
Jättefin <3
2017-08-22

  Elliinor
Du har ett fint hjärta!
2017-08-19

  Super_Robin
Hårt. Kärleken är mäktig.
2017-08-19

    Kvinna med K
Älska dig själv först och främst.
Det är den bästa defibrillatorn.
Tro att någon annan ska ge oss liv är endast förmätet. Vi kan bara ge oss själva, till oss själva, från oss själva. Det är den största kärleken. Lägga över ansvaret för vår egen lycka på andra kan bara sluta i olycka.
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP