Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta i


hågen

trädgård med fåglar park sten
snabbt snabbt pippi fåglarna dit

i kronan
skräm dem inte
de har skydd där

ofogsspringade emot
ord kvillrar fram och
binda upp dem höves ej
står starkt

orange orange orange gul
kontrollerad våg av ljud
vi samlas gemensamt startskott

sammanhållet massan rör sig
står din håg till studier måste
massan omsluta

kommer du i håg
varför du kom

vad fåglarna lärt
sig dig




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly