Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsad

Jag är jag, och du är du.

Du vill ha mig i en liten låda,
fångad och kontrollerad.

Jag har lika mycket rätt som du att vara lycklig!

Jag är allt som du inte kan kontrollera,
jag har min egen vilja.
Liksom du.

Begränsa mig inte - jag blir så olycklig då.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-19 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen