Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kraft


Du vet inte än.

Hur atomerna i min kropp inte längre sitter ihop.

Och neuronerna blixtrar åt alla håll samtidigt.

Jag måste hålla mig,

Samtidigt som jag far ut i galaxer och rör mig bland stjärnor

Ska jag hålla ett helt universum under min hud.

I vildmarken ett skrik,

Hela mitt väsen på randen av en avgrund.

I dig vill jag drunkna,

Allt du är vill jag veta, ta på, känna

En kraft så stark att jag exploderar i en supernova

och måste födas på nytt.

Känner du den?




Fri vers av Moirin
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-19 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin