Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

God morgon
du med det vickande käkpartiet
så att dina mörka hårtestar
levande darrar fram och tillbaka
och ramar in ditt underbara ansikte med liv




Fri vers av Carl-Johan Bachofner
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-19 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner