Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns såhär ibland,


Lördagsregn

Vaknade av att regnet smattrar på rutan
här ligger jag kläder förutan.
Vänder mig om och lägger mig på magen
Tycker det är lämpligt att flytta
vilodagen.




Fri vers av Gronman
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-19 09:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
kan vara skönt med regniga dagar också som sagt....
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman