Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre lite mer rakt på frivers-dikt än mina sedvanliga.


Jag andas gåshud


Önskan pirrar på en
som att man vill men ändå inte förmår
någonting säger mig att låta bli
om det bara går

sköna oh morgonsol
du smeker mig med värme
doftar nytvättat hår

enkel njutning
men ändå så komplex
så att det kan bryta många band

barmen och kinden
dina är så sköna att stryka
att följa
liksom läsa med fingrarna

förförande ögon ropar
med små gnyende ljud får jag gensvar
din nacke så bar
runt din hals mina händer
håller om och far

Kan inte förstå var jag är
att vakna i himmelen så skön
rena opiumet för vemhelst
ingen utväg för abstinens
nu är jag fäst vid dig för alltid




Fri vers (Fri form) av Synx
Läst 270 gånger
Publicerad 2017-08-19 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx