Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstaterande

Vem tar hand om mina drömmar,
mina ursäkter, mina oskrivna brev?
Vem hittar receptet med mintsmak
som jag slarvade bort?
Och mitt skrivprojekt som flaggar på halv stång
i saknaden efter sin ogenomförare.
Det blir tomt efter mig.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-19 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodsvackert...
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist