Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmer

Rusar genom flimmer
en ruin är jag

Har jag någonting
att berätta
om oss människor?

Kanske ska jag
bara hålla tyst

Min hjärna
är en långsam
hjärna




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-19 10:19



Bookmark and Share


    Taly
långsamt kan vara
bra
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP