Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Hålet i hjärtat
Vidgas ju mer tiden går
Du fyller nu hans




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-19 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken gör ont ibland...
2017-08-19

  Öknens Ros VIP
Ett hjärta som fylls med värme och kärlek...
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén