Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Qi

Häromnatten drömde jag att jag såg en panda sitta i ett vinglas och tugga på ett bambuskott. Runt glaset kretsade planeter, stjärnor och galaxer i en roterande bana av outtömlig, kosmisk energi som såg till att världen hölls samman. När pandan märkte att jag iakttog den, slutade den tugga på sitt bambu, tittade upp mot mig och uttalade ett enda ord "Qi"




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-19 11:57



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Detta magiska energiflöde som flyter genom allt !
2017-08-30

    ej medlem längre
Så jävla klockren! Upplevelsen blir bara bättre och bättre för varje gång man läser detta mästerverk. Älskar språket och bilderna du målar upp här Jocke. Så vackert och djupt på samma gång. Man undrar hur du kom på idén till denna dikt. Enda nackdelen är att jag själv skulle vilja skrivit den.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt