Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For a while; love





For a while
I let you
smother me
with your love.

Then I flee
from the mental slavery
we created
together.




Fri vers av Veronica Rosa
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-19 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa