Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som slog mig.

 

 

Tänk så många vackra människor det finns i världen. Som inte ser sin egen skönhet.

På grund av andras elakhet.




Övriga genrer av ingenmening
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-19 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening