Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar över en tanke i min text "En feruketansvärd semäll"


Hundra procent

För 13,8 miljarder år sedan
var den mycket liten
men den har ökat
under årmiljardernas gång

För sjuttionio och ett halvt år sen
var den uppe i hundra procent

sannolikheten för att jag skulle
komma till världen

och jag känner mig fortfarande
osannolikt sannolik




Fri vers av stenhur VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-19 16:03



Bookmark and Share


  ULJO
Ett under att just Vi finns till. Bra skrivet
2017-08-21

  walborg
Ett unikt ögonblick i hela jordens livshistoria
2017-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Stora tankar det här...något som kan vara svårt att greppa...
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP