Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid att försöka somna om och låta mina drömmar få mig att resa bort en stund och glömma ... - Publicerad tidigare här i februari 2012


Nål och tråd ...

... är vad mitt undermedvetna
säger mig är det enda råd
som kan råda bot på 
de åter öppnade sår
vilka rör upp mina sinnen
för alla dessa smärtande minnen
som åter förestår ...

I denna stund
det känns som om 
jag inte kommer att få
sova en endaste liten blund

Men eftersom jag är mol alena
och inte har dig här 
Den dig som jag skulle behöva
få känna nära tätt intill
och som jag med älska vill
för att få känna livets mening
med att finnas till

Så återstår blott bara
att för att stunden klara
krypa ner och och sova ett tag
Låta drömmarna
sy ihop de nyöppnade sårsömmarna
med nål och tråd ...

Något jag har rätt gott om
längst in i mina mentala förråd ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-19 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP