Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballast eller berikande i tillvaron

Inte många orkar leva med ballast

och därför är det så fantastiskt

och underbart när yngre personer

är lite intresserade och bryr sig om äldre

Det är berikande för båda parter

Tyvärr har jag sett andra exempel också

och det är där telningar slutat intressera sig

för sina föräldrars väl och ve,

trots att de fått allt de pekat på




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-19 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP