Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säsongs avslutning

jag kallas silverlock
för jag är allergisk mot solen
men i månljuset blir jag självlysande

skakar av mig allt du sa
vill bara att det ska vara en annan dag

och du sa alltid att jag skulle lära mig låtar utantill så jag kunde spela dom för folk
men vem ska jag sjunga för nu
om det inte är jag och du

jag klarar mig alltid själv, det är inte så.
men jag klarade mig bättre med dig
hur kan du bara vilja gå?




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-19 17:07



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh, hjärtekross.
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans