Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 år av smärta

Idag skulle du fyllt 52 år.
Den 30/8 är det 3 år sedan cancern tog dig ifrån oss...
Om det fortfarande gör så här jävla ont, hur ska vi då överleva detta?

Jag har nu varit skadefri i 18 månader och 11 dagar.
Du skulle ha varit så oerhört stolt över mig!
Men det är dagar som dessa som gör att jag tvivlar.

Det är dagar som dessa som plågar oss mest...
Dagar som dessa.
Dagar då allt känns hopplöst.

Jag kämpar dagligen för att må bra igen.
Precis som jag lovat, men dagar som dessa får mig att tveka.
Dagar som dessa tvekar jag på mig själv och min styrka.

Jag saknar dig så jävla mycket!
Du som var min fadersfigur, min enda fadersfigur!
Du är borta och jag kan fortfarande inte tro det.

Jag hoppas dagligen att du ska komma och knacka på dörren.
Jag tror dagligen att du ska komma och säga Hej!
Jag hoppas och jag tror.

Men jag vet...
Jag vet att du inte kommer komma och knacka på.
Jag vet att du inte kommer komma och säga Hej!

Och det gör mig så jävla ont!
Det svider i min själ att veta att jag aldrig kan ringa och be om råd igen.
Det hugger i mitt hjärta att veta att jag aldrig kommer kunna krama dig igen.

Ibland så drömmer jag om dig.
Är glad.
Vaknar, inser att det var en dröm, gråter.

Gråter av besvikelse, sorg och smärta.
Fan vad jag hatar detta!
Varför just du?!

Jag kan fortfarande se dig framför mig.
Där du ligger i sjukhus-sängen, med slangar, sladdar och dödsångest.
Det var sista gången jag såg dig.

Och jag hann aldrig säga hejdå.
Jag hann aldrig säga hur mycket du betyder för mig.
Eller hur mycket jag älskar dig.

Jag hoppas att du vet det nu.
Var du än nu befinner dig.
Så hoppas jag att du vet.

Du betydde och betyder fortfarande så mycket för mig!
Jag älskar dig såsom en "dotter" ska älska sin "styvpappa"!
Och jag hoppas du har det bra!

Jag kommer fortsätta kämpa.
För jag lovade dig, på din dödsbädd, att jag skulle kämpa.
Och jag ska INTE svika dig!!

Jag saknar dig så jävla mycket!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 277 gånger
Publicerad 2017-08-19 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz