Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koloniträdgårdarna

De små trädgårdarna
välrensade, pyntade
någons stolthet
någons glädje
någons möda
någons tröst

Koloniträdgårdarna
en hundraåring som åldras vackert
väcker vördnad för dem som vårdat

Den som odlar sin trädgård
lever i framtidens tro




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-20 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag sitter just hos hundraåringen, det regnar, det är rått, ljus och bordskamin gör sitt värv ... med andra ord: det är härligt.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP