Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena natta

När man börjar närma sig åttio

så är man inte så jävla 

naiv längre

Så man skiter högaktningsfullt i

att Midnattsloppet passerar förbi här

just nu

Men dom kunde ju sluta spela dunka dunka så högt 

så man kunde få lägga sig och sova före midnatt !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-19 22:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Visst skall var och en få hålla på med olika aktiviteter, men inte på bekostnad av andra!
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP