Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt kött



Långsamt förde jag en del av dig till mig.
Smakade på din doft, din värme.
Tog hela dig.
Från välbehag till obehag med lust.

Kan inte låta bli att älska ditt kött.




Övriga genrer av SurtantZ
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-20 01:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
underbar!
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ