Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- jag skulle om jag kunde


Låt mig dö, snälla

När sista flaskan är tom
När sista glaset är tömt
Kommer jag ihåg min depression
Som jag nästan hade glömt

När sista bussen har gått
Och sista gåsen är rökt
Får jag panik av mått
Jag aldrig har sökt

Jag hatar att må såhär kasst
När ångesten sitter fast


Snälla låt mig dö, va


När festen är över
När musiken dött ner
Och stämningen söver
Alla människor jag ser

När tankarna skriker
Och huvudet med
Jag gör mig besviken
Med hur jag blivit så sned

Jag hatar att må såhär sämst
Och jag hatar ångesten främst

Snälla låt mig dö, va

Jag vill ju bara dö, va




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-20 05:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh!

Äntligen lite realism!
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad