Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erinran


en vattendränkt  natt
morgonen hänger på tork
jag bokar tvättid




Bunden vers av alicja lappalainen VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2017-08-20 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP