Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon

 

Och natten kom

och drömmarna

om en gryning

 

då jag hörde henne kliva upp

från ängens

tvillingbädd

 

för att släcka stjärnorna

en efter en

efter en

 

och gå mot sjön

för att bada

med änderna

 

 

Solen kom

längs skogens

tusen stigar

 

och jag såg henne

klädd i vattnets

pärlor

 

med blommor i handen

och ord

på läpparna

 

röda som brasans glöd

från natten

vi delat tillsammans

 

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-20 08:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ytterligt fint
2017-08-30

  Lena Själsöga Keijser
god natt
god morgon

dina ord skimrar
du
skriver med ditt hjärtas penslar
2017-08-27

  Den skrivande tysta
Mycket vackert. Bildligt, känslosamt.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP