Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidstypiskt

 

 

Livet består av

ofantlig mängd diverse

uppdateringar.

 

Senryu

RB 2017




Bunden vers (Haiku) av RitaBrunner
Läst 526 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-08-20 10:50



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Senryu - Visst är den bra.

Man behöver nog uppdatera främst sitt virusskydd dagligen för att gå säker !
2018-04-04

  Ronny Berk
Så är, ja ! Det gäller hänga med sin tid medan tid är !

2018-03-09

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland är det svårt att hänga med.
Livet måste vara något annat också-
reflektioner och stilla stunder t.ex.
2017-09-06

  Salvation Pepper
Ja, men inte alltid uppgraderingar. Beroende på hur man ser det.

Posten ...
2017-08-29

  Marita Ohlquist VIP
På gott och ont, ja!
2017-08-23

  tankamann
Ja det bara fortsätter, bra att man har barn och barnbarn som uppdaterar en

2017-08-22

    ej medlem längre
Ja, man har fullt upp att hänga med ibland! Kanske tur att man inte vet vad som händer nästa dag!
2017-08-21

  Anya VIP
Jaa det är sannerligen uppdateringar hela tiden. Man tror man har läget under kontroll men så händer något.

Mycket bra på få rader.
2017-08-20

  Öknens Ros VIP
hela tiden förväntas man/datorn/mobiltelefonen vara uppdaterad.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner