Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om kärlek.


Tvinna kärleksgarn.




Tvinna den starkaste tråden av kärlekens garn.
Sticka en kofta att värma ett fruset barn.
Som bor i ditt hjärta.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-20 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer med föregående kommentar.
2018-10-18

  Engel
Det rådet gick rakt in i mitt hjärta. Jag skall göra mitt bästa för att följa det.
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP