Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser UT



När jag stängde mina ytliga ögon
slösade jag ingen mer energi på att se människans kropp som objekt,
varken som något attraktivt eller oattraktivt.
Plötsligt blev allt annorlunda och jag så lugn,
det blev avslappnande,
ja mycket annorlunda
- för mina ögon öppnades i mitt inre,
och jag såg UT
från hjärtat.





Fri vers av dansamedvargar
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-20 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar