Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd, ben och karvad frihet

 

jag lägger min hud i havet
cyklar vidare med vinden blåsande genom skelett och kött
friheten karvad i märgen 
galenskapen fladdrande genom håret
ack detta att vara människa
denna motsägelsefulla abstraktion av ondskap och magi
där ödeläggelse tilltalar
oss

jag tänker på rymdsonderna
som färdas där ingen människa andas
och på en man utan armar och ben
som ser världen som den borde vara
och hur ett barn hållet
egentligen är allt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 360 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-08-20 13:45



Bookmark and Share


    Tommy M
Mäktig poesi!
2017-10-16

  Nanna X
Oj den var tungt vacker! Och en underbar rubrik!
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP