Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är fullständigt nonsens.


Zebra

 

 

 

zebran zvansar znärtigt

zer zäkert znurrigt

zom zombies zmackar

za Zaratustra zpydigt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-20 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
försökte hitta på ett lika kul rim
med z
enda dam jag kom på med z
var zza Gabor sen tog orken slut
på rimmet ville jag snabbt hitta ut

Jättekul rosen!



2017-08-20

  Per Drysén
Kul lek med z:a
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP