Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsam vanmakt

Två dagar utan deodorant
Fett ringlar över fingrar
En churrosdoftande hägring
bröst utan byglar

Hans ögon befann sig där hela kvällen
Och varje kväll är han ett nytt par

Lemmar tinar i solen
en pulserande kropp i avfrostning
en kropp som osar av förväntan
inför beröring

ben i trendiga nätstrumpor
varsamt sminkad med kletigt glitter,
karmosinröda läppar
smaken av frukttuggummi

Vi är här för att
revidera existensberättigandet
Han är här för att
ha sönder något eller någon

Vattenflaskan ett mordvapen
Armband som armborst
laglig pepparsprej
Bitchface

Minnet är förrädiskt

Du håller en vissen blomsterkrans i handen
med blicken i diket
musiken har tystnat
festivalen
över
nu

Tillfällig tinnitus;

var det hennes skrik
du hörde?




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-20 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en närvaro i den här texten jag inte kan värja mig från. Det känns. Det är bra.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Qadira