Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 107


Gräl om gräl



Prydnad

Vi grälade inte,
men hade ett meningsutbyte.
Diskuterade om det är bra
att äkta par grälar ibland.
Båda tyckte
att gräl är dåliga.
Ändå
stod vi på olika sidor.
Mot varandra.
Till slut sa du
det förlösande:
Vem lagar kvällskaffe?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-07 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP