Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 108


Stopp för vrede



Prydnad

Jag hatade visst.
Liv var så trist.
Skulle leva ut
beslut
om aggression.
Det kunde bli min slutstation
men du tog klivet
in i livet
och visade
att det jag risade
väl inte fanns.
Jag fick en chans.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-10 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP