Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv


Lotterivinst



Prydnad

Jag vann
i livets lotteri
och fann
den vän som skulle bli
min nära kära,
och bära
sorger delade på två.
Jag undrar så,
hur jag kunde vinna
och så lyckligt finna
en vän som sprider
lycka utan strider.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-12 09:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Trevlig dikt och layout
kalas att kunna lyssna på den
tack för tipset
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP