Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 110


Om närhet



Prydnad

Du ber mig
komma nära
men
jag har så svårt för närhet.
“Kom!” säger du
och jag börjar gråta,
och du håller om mitt huvud
och säger:
“Närhet är inte farlig:”


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-14 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP