Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min vetskap, tro och absoluta övertygelse utifrån beprövad vetenskap gränsande till religion ... - Publicerad här tidigare i februari 2012


Om kärleken, förälskelse och passion, rent vetenskapligt ...

Utan helgalen
förälskelse
och passion
som får landa
i en äkta kärleksrelation

överlever inte någon
människa i längden

Ty kärleken förutan
går det under för alla 
som finns på skutan

Vet att jag blott är en
i den stora mängden
av kärlekstörstande
smäktande
längtande
ensamheten förfäktande
romantiker
som härbärgeras av vår moder Jord

Visste du 
att här och nu
gäller vare sig 
varken eller

någonting annat
än vad som statistiken
lik förbannat
skulle kunna visa på
om någon de rätta frågorna
ställde då och då
om sakernas tillstånd i vår värld

Ty trots all materiell välfärd 
men även så
oavsett svält och annan ofärd

är det mångfaldigt fler som dör
av brustet hjärta
och
brist på samt avsaknad av
Kärlek

än vad det är som dör i
krig
konflikter
trafiken
felbehandlingar på sjukhus
och övriga olyckshändelser


Dessutom är brist på
förälskelse
passion
och kärlek

den övergripande underliggande anledningen till
krig
konflikter
singelolyckor i trafiken
självmord
och att man hamnar på sjukhus


Ergo:
Jag är inte tjatig med alla mina 
smäktande längtansfyllda flöden
av ord som riktar sig som en innerlig vädjan
till den som är ämnad för mig
oavsett var hon befinner sig 
på vår jord!

- Är blott bara klarvaken och fullständigt övertygad om
att kärleken är en nödvändighet i mitt liv
vilken  jag förutan varken kan eller vill leva ...

... och då ska ni veta att det så förhåller sig
att livet är något av de allra käraste ting som utöver mina älskade barn
finns för mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-21 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP