Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 112


Skriv som du vill



Prydnad

Sitter i dimma,
jag måste ju rimma
min dikt.
Min upplevda plikt.
Då säger du till:
“Skriv som du vill!”
Så jag skriver en rad
hur du gör mig glad.
Hur lyckan blev gjord
av dina ord.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-19 08:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Finfin läsning

2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP