Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 113


Förtjänta rosor?



Prydnad

Jag beundrar
ditt tålamod,
du skulle
lära mig stryka skjortor,
men de fick
allt fler veck
ju mer jag försökte,
men du la handen
på min rygg
och sa:
“Du är riktigt duktig!”


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP