Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt

 

 

 

människor jagar ständigt

på jakt efter lyckan

på jakt efter den stora vinsten

på jakt efter prylar

utan att förstå

att det största av allt

finns inom oss

kärleken

den finns där

om än gömd i dunkel vrå

och letar man med ljus och lykta

finner man den

dammig och grå

putsa den blank och fin

så den glänser

då kärleken vaknar till liv

och i sinnet blir man glad

och kärlek vinner och finner

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-21 10:09



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Så sant!
2017-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer så bra...man måste prioritera det viktigaste...
2017-08-21

    ej medlem längre
känner värmen värmer

kramar om
2017-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2017-08-21

  Gronman
Vacker beskrivning av att hitta kärleken grå och sen putsa den..
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP